گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@mehdi1404 سلام دوستان
من میخوام که مثلا قیمت کلوز کندلی که ساعت ۱۲:۳۰ شب بسته شده رو پیدا کنم چه جوری باید انجامبدم -
@Amiralifatemi
سلام
هر بلاکی که باز کنید تو قسمت کندل یه گزینه داره که ما همیشه ای دی کندل را انتخاب میکنیم روی همون بزنید بر حسب تایم میاره
تو قسمت فاین کندل بای: تایم را انتخاب کنید -
@makh میشه آیدی تلگرامتون رو بدید من اونجا پی امبدم
گیج شدم نمیتونمسر دربیارم -
@mehdi1404
ممنون
میشه لطف کنید برای خروج پله ای که لینکش را گذاشتم راهنماییم کنید -
@makh من میخوام که قیمت کندلی رو که ساعت ۱۲:۳۰ بسته شده رو پیدا کنم . بفهمم رو چه قیمتی بسته شده
-
-
@makh امکانش هست تو تلگرام پی امبدم بهتون؟
-
سلام
متاسفانه تلگرام ندارم -
@makh said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
من خروج پله ای مشکل دارم
یه مثال همینطوری زدم سود را 2000 گرفتم گفتم وقتی سود به 1000 رسید نصف حجم را ببنده و بقیه اش همون 2000ولی اصلا درست اجرا نمیکنه
وقتی به 1000 میرسه کامل میبنده
لطفا راهنماییم کنید
برای فروش پله ای و تریل کردن سود کسی اینجا پروژه ای گذاشته که قابل استفاده باشه؟@ خروج پله ای
سلام
c85fbe0f-bca4-459d-a71a-1617026cba55-image.png
به این ترتیب بنویسی کار میکنه -
how to set up check profit (last close)?
-
I mean for make a cycle and flat line (money management)
-
@makh said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
ممنون
میشه لطف کنید برای خروج پله ای که لینکش را گذاشتم راهنماییم کنیدچشم در اولین فرصت، فقط زحمت بکش در چت برای ریپلای کردن، ریپلای رو نزن و از گزینه کنار ریپلای که نوشته کیوت، استفاده کن که به رشته پرسش و پاسخ های قبلیت هم دسترسی داشته باشیم.ممنون

-
@Amiralifatemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 سلام دوستان
من میخوام که مثلا قیمت کلوز کندلی که ساعت ۱۲:۳۰ شب بسته شده رو پیدا کنم چه جوری باید انجامبدمسلام دوست عزیز، به جای اینکه کلوز کندل آیدی فلان رو بزنید، کلوز کندل تایم رو انتخاب کنید،
فقط دقت کنید که ساعت ۱۲:۳۰ ایران روی سرور متاتریدر شما چه ساعتی هستش، و اون تایم رو انتخاب کنید
برای مثال میگم مثلا ساعت ۱۲:۳۰ شب تایم سرور من ساعت ۲۳ هستش پس من باید کلوز کندل تایم ۲۳ رو بدست بیارم -
@Amiralifatemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 سلام دوستان
من میخوام که مثلا قیمت کلوز کندلی که ساعت ۱۲:۳۰ شب بسته شده رو پیدا کنم چه جوری باید انجامبدملطفا در چت برای ریپلای کردن، از ریپلای استفاده نکنید، از گزینه کنار ریپلای که نوشته کیوت از اون استفاده کنید که سریعتر پاسخ بگیرید. مرسی عزیز
Quote نوشته -
@M5itra said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
how to set up check profit (last close)?
Hi,
Block: chech profit (last closed) -
@M5itra said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
I mean for make a cycle and flat line (money management)
Please explain more.
-
سلام دوستان یه نفر لطفا جواب بده
برا ی ساختن ربات باکس 10.5-10.5 آیا باید تنظیمات ساعت همون 10.5-باشه چون توی تریدینگ ویو ساعت 10.5 با ساعت 10 توی متاتریدر یکی میشه منظورم اینه که
ربات رو باید 10-10 بسازیم ؟؟؟؟ -
سلام دوستان، ،مشکلی که دارم اینه که میخواهم حجم معاملات جدید را به درصد باز کنه که با رشد سود یا کم شدن آن به نسبت سرمایه درصد معامله های جدید باز بشه،ولی وقتی که خروج از معامله را برحسب این تعیین میکنم که مجموع سودها یا ضررها به یه حد دلاری رسید معامله هارو ببنده، دیگر با درصد معامله باز نمیشه،لطفا راهنمایی نمایید
-
@f-e said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان یه نفر لطفا جواب بده
برا ی ساختن ربات باکس 10.5-10.5 آیا باید تنظیمات ساعت همون 10.5-باشه چون توی تریدینگ ویو ساعت 10.5 با ساعت 10 توی متاتریدر یکی میشه منظورم اینه که
ربات رو باید 10-10 بسازیم ؟؟؟؟سلام در واقع باید از ساعت 11 بزاریش ساعت سرور نیم ساعت از ما عقب تره سر ساعت 11 کندل که کندل 10 بسته میشه باید رباتت فعال بشه
-
سلام دوستان بابت اجرای فایل ها بیشتر از 10بلوک نمیشه فایل ذخیره کرد مبلغشم بالاست راهی هست که فایل بتونیم ذخیره کنیم برا اجرا تو متاتریدر