fxDreema

• Register
    • Login
    • Search
    • Back to the main page
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

گروه روبومستر سلیمانی خواه

Questions & Answers
    431
    2218
    450066
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      Mohamadrkhani last edited by

سلام..من به مورد دارم که وقتی از بلاک "شیپ" استفاده میکنم تو نمودار رسم نمیشه. همینطور وقتی از دیلی استفاده میکنم کلا روند نمودار و ربات متوقف میشه و به پایان میرسه به جای اینکه بعد از چند لجظه دوباره شروع کنه. کسی هست بدونه مورد چیه؟!

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        reza.zakeri @majidai last edited by

@majidai کانسگتیو لاس میشه ضرر پشت سر هم من اونجوری نمیخوام مثلا اگه یه ضرر شد بعد سود دوباره دوتا ضرر میخوام اینجوری باشه یعنی هم اگه سه تا پشت هم بود بگیره هم مثلا یه ضرر یه سود بعدش مثلا دوتا ضرر؟

majidai 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • mmmmmmmmmm
          mmmmmmmmmm @majidai last edited by

@majidai 👍

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • majidai
            majidai @reza.zakeri last edited by

@reza-zakeri said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@majidai کانسگتیو لاس میشه ضرر پشت سر هم من اونجوری نمیخوام مثلا اگه یه ضرر شد بعد سود دوباره دوتا ضرر میخوام اینجوری باشه یعنی هم اگه سه تا پشت هم بود بگیره هم مثلا یه ضرر یه سود بعدش مثلا دوتا ضرر؟

خوب اونجوری باید یه متغیر تعریف کنی و از
            check type (last loser)
            استفاده کنی و زیرش اون متغیر رو باضافه 1 کنی و بعد از اون فرمول دیشب کانسگتیو لاس رو حذف کن و یه شرط بزار که اگه اون متغیر بزرگتر از 2 بود بلوک بای یا سلت رو خاموش کنه برای روز بعد هم بلوک بای رو روشن کن هم متغیر رو 0 کن

حواست باشه از بلوک
            check type (last loser)
            یک بار برای بای استفاده کن یک بار هم برای سل

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • S
              somi87 last edited by

سلام من یه استراتژی با ایچی میخوام درست کنم که وقتی کراس اتفاق افتاد برام یه کاری انجام بده اما نمیدونم چطوری قیمت و کندل تایم نقطه کراس گیدا کنم میشه راهنمایی کنید

majidai mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
              • majidai
                majidai @somi87 last edited by

@somi87 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام من یه استراتژی با ایچی میخوام درست کنم که وقتی کراس اتفاق افتاد برام یه کاری انجام بده اما نمیدونم چطوری قیمت و کندل تایم نقطه کراس گیدا کنم میشه راهنمایی کنید

@somi87 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام قبلا یکی این سول رو پرسیده بود نمیدونم کسی بهش جواب داد یا نه
                مشکل اصلی تو این استراتژی فکر کنم بدست آوردن قیمت نقطه کراس باشه چون وقتی کندل بسته بشه ممکنه خیلی از نقطه کراس فاصله داشته باشیم
                چیزی که به ذهن من میرسه اینه که از
                once per tick
                استفاده کنی و هروقت کراس اتفاق افتاد قیمت رو تو یه متغیر ذخیره کنی اینجوری قیمت کراس رو با یه اختلاف خیلی جزئی بدست میاری

• R
                  reza.zakeri last edited by

@majidai salam in link ro mishe bebinin fekr konam ye iradi dare mamnoon misham rahnamayi konid
                  https://fxdreema.com/shared/mNjTwXjLc

• A
                    Amir_ak2 @majidai last edited by

@majidai عزیز دل این حجم رو کم میکنه درست ولی کل معامله رو میبنده
                    تاحالا رسیک فری دستی انجام دادی
                    مثلا بگی تی پی ۵۰درصد رفت تو سود نصف معامله رو ببندم بعدش اون ۵۰ درصد مابقی اگ ۲۵ درصد دیگ رفت سود ۲۵ درصدش رو ببندم و در اخر یه ۲۵ درصد میمونه یا بره بخوره ب تی پی یا sl

• majidai
                      majidai @Amir_ak2 last edited by

@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@majidai عزیز دل این حجم رو کم میکنه درست ولی کل معامله رو میبنده
                      تاحالا رسیک فری دستی انجام دادی
                      مثلا بگی تی پی ۵۰درصد رفت تو سود نصف معامله رو ببندم بعدش اون ۵۰ درصد مابقی اگ ۲۵ درصد دیگ رفت سود ۲۵ درصدش رو ببندم و در اخر یه ۲۵ درصد میمونه یا بره بخوره ب تی پی یا sl

ببین این کد که بهت دادم برای من که ایجوری کار میکنه برای تو رو نمیدونم
                      یه معامله فرضی با 50 پیپ استاپ و تی پی داره با حجم 0.1 لات
                      وقتی 20 پیپ میره تو سود 0.05 لاتش رو فقط میبنده و 0.05 لات دیگش میره یا تی پی بخوره یعنی 30 پیپ دیگه و در مجموع 50 پیپ سود بده یا استاپ بخوره و بجای 50 پیپ ضرر 30پیپ ضرر بده این میشه خروج پله ای میتونی همین کد رو با یکم تغییر دوباره زیرش بیاری تا مثلا اگه 20پیپ دیگه سود کرد مثلا 0.03 لات دیگه ببنده و با 0.02 ادامه بده و همچنان استاپش همون جای اوله الان برسه به تی پی 50 پیپ سود داده استاپ بخوره 10 پیپ از اون 40 پیپ میپره و با 30 پیپ سود خارج شدی اگه منظورت چیز دیگه ایه بگو

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Mostafataherzadeh10
                        Mostafataherzadeh10 last edited by

سلام دوستان چجوری وقتی یک استراتژی داریم و میخواییم درادون با یک اندیکاتور دیگه کم کنیم از کجا بدونیم از چه اندیکاتوری و با چه شرطی استفاده کنیم ؟

majidai mehdi1404 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • majidai
                          majidai @Mostafataherzadeh10 last edited by

@Mostafataherzadeh10 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

سلام دوستان چجوری وقتی یک استراتژی داریم و میخواییم درادون با یک اندیکاتور دیگه کم کنیم از کجا بدونیم از چه اندیکاتوری و با چه شرطی استفاده کنیم ؟

هوش مصنوعی 😁

Mostafataherzadeh10 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • Mostafataherzadeh10
                            Mostafataherzadeh10 @majidai last edited by

@majidai یعنی فایل ربات بدم بهش بگم واسم درادون کم کن؟

• mmmmmmmmmm
                              mmmmmmmmmm last edited by

دوستان سلام . برای خارج کردن مثلا 50 درصد پول تو ناحیه یک به یک من یه فرمولی رو دستی نوشتم طبق استراتژی خودم . راه های دیگه ای هم هست . لطفا راه حلاتون برای این موضوع رو میگید . ممنونم

• majidai
                                majidai @Mostafataherzadeh10 last edited by

@Mostafataherzadeh10 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

@majidai یعنی فایل ربات بدم بهش بگم واسم درادون کم کن؟

من تاحالا باهاش کار نکردم ولی میتونی تست کنی استراتژیت رو براش توضیح بده با اندیکاتورهات و ازش بخواه راهنمایی کنه چطوری درادانش رو کم کنی

• H
                                  hamidkianpoor @majidai last edited by

@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

یه چیز خنده دار
                                  وقتی اکثر استراتژیهای دوره رو ربات میکنی و ضرر ده میشن و وقتی برای حل مشکل یکی از بچه ها بصورت کاملا الکی با 1 اندیکاتور یه شرط فرضی میزاری
                                  و بدون هیچ مدیریت سرمایه و کار اضافی اون ربات برای چند سال متوالی سوده میشه 🙂

image.png

مجید جان به منی که یکه و تنها موندم و بی پول ممکنه کمک کنی و فایل خروجی این رو قرار بدی

majidai 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                  • majidai
                                    majidai @hamidkianpoor last edited by

@hamidkianpoor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

یه چیز خنده دار
                                    وقتی اکثر استراتژیهای دوره رو ربات میکنی و ضرر ده میشن و وقتی برای حل مشکل یکی از بچه ها بصورت کاملا الکی با 1 اندیکاتور یه شرط فرضی میزاری

image.png

مجید جان به منی که یکه و تنها موندم و بی پول ممکنه کمک کنی و فایل خروجی این رو قرار بدی

چرا یکه تنها همه دور همیم دیگه
                                    https://fxdreema.com/shared/jlzAxrUje

AlirezaSolouk 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • majidai
                                      majidai @hamidkianpoor last edited by

@hamidkianpoor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

یه چیز خنده دار

image.png

نری با این خرید کنی این هیچ کاری روش صورت نگرفته درادانش زیاده ولی خواستی روش کار کن من خودم به شخصه خیلی اعتمادی به اندیکاتورها ندارم

• R
                                        rahele last edited by

سلام
                                        من میخام از مدیریت سرمایه که استاد در وبینار گفتند استفاده کنم
                                        مشکلم اینه که باید تریدی از قبل وجود داشته باشه که بتونه ترید های بعدی رو باز کند
                                        میشه راهنمایی کنید

• majidai
                                          majidai @mmmmmmmmmm last edited by

@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:

دوستان سلام . برای خارج کردن مثلا 50 درصد پول تو ناحیه یک به یک من یه فرمولی رو دستی نوشتم طبق استراتژی خودم . راه های دیگه ای هم هست . لطفا راه حلاتون برای این موضوع رو میگید . ممنونم

سلام یکم بالا تر برای خروج پله ای یه لینک گذاشتم

mmmmmmmmmm 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • mmmmmmmmmm
                                            mmmmmmmmmm @majidai last edited by

@majidai متاسفانه نمید.نم چرا partialy برای من کار نمیکنه

• 1
                                            • 2
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 50
                                            • 110
                                            • 111
                                            • 48 / 111
                                            • First post
                                              Last post