گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
@ehsanpourhossin Check profit (unrealized)
-
سلام دوستان کسی ایده ای برای
کردن آبجت ها داره؟deselect -
@hadirahbar said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام به همه دوستان چطور میشه یک اندیکاتور رو وارد لیست conditionبرد ممنون میشم توضیح بدین
سلام اگه فایل ام کیو ال اون اندیکاتور رو دارید از داخل سایت اف ایکس دریما قسمت اندیکاتور ها کاستوم اندیکاتور رو بزنید و اندیکاتور دلخواهتون رو اضافه کنین بعدش داخل کاندیشن از قسمت کاستوم اندیکاتور میتونین انتخاب و استفاده بکنین ازش
-
@reza-hemati said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mmrtl1984 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام خدمت دوستان عزیز. برای روند کردن اعداد چکار باید کرد؟ تا الان کسی بهش برخورده؟
سلام و شبخیر از مارکت پروپرتایز وگزینه پوینت سایز در شرط و بعدش در فرمول استفاده کنید
سلام اسم ربات جدید رو تغییر بدید و داخل متا تریدر روی اکسپرت ادوایزور ریفرش کنید بعد از قسمت ستینگ ربات رو ران کنید به احتمال زیاد درست خواهد شد
-
@MohsenAj007 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام به همگی
بنده یه سوال در مورد پارامترهای مک دی داشتم
داخل ربات با تست هایی که گرفتم به این نتیجه رسیدم که گزینه ی
mainline
همون قسمت هیستوگرام هست .. سوالم اینه برای کراس سیگنال لاین با مک دی لاین چه روشی رو استفاده کنم؟ داخل کاندیشن فقط دو گزینه سیگنال لاین و مین لاین وجود دارهhttps://t.me/+k_3LBAI2MG5iYTlk
تشریف بیارید تو گروه اندیکاتور مکدی هیستوگرام رو بفرستم استفاده کنین
-
سلام پسوند اضاف کردن کشو ها در ربات چی هست ؟
-
سلام وقتتون بخیر
کسی میدونه کد اندیکاتور سوپرترند رو از کجا باید پیدا کرد و چطور داخل اندیکاتور های سایت قرار داد
و همچنین چطوری میشه الگوی پرچم رو کد شو نوشت -
@majidai
خیلی دمت گرم
واقعا ایده نابی گرفتم از این لینک
ایشالا درستش کنم براتون میذارمش -
سلام
میخوام یه ربات بسازم که ۵۰،۱۰۰و ۱۵۰ کندل اخر را چک بکنه و توی هر کدوم پایین ترین قیمت را پیدا و یک علامت بذاره
در کل من ۳ کف قبلی را میخواهم بدست بیاورم.
میتونید کمکم کنید -
سلام من میخوام های و لو کندل یکساعته در زمان ساعت ۲۱:۰۰ روز قبل رو برام در روز بعد باکس بکشه.
مثلا اردربلاک رو چطور رسم میکنن ادامه میدن من اونجوری یه باکس میخوام کندل ساعت ۹ شب روز قبل هر کاری میکنم نمیشه از بلاک draw shape استفاده میکنم اما باکس هارو جاهای پرت نشون میده ربطی ندارد -
میخوام اندیکاتور متاتریدر 4 رو به متاتریدر 5 تبدیل کنم؟؟
میتوانی؟؟؟ -
Not an indicator, you will need to find a coder to do that
-
سلام دوستان
کسی میدونه چرا توی طلا قیمتو روی پرایس فرکشن میزارم یه عدد دیکه نشون میده -
دوستان سلام من یک ربات درست کردم با درادان 3 و پروفیت فکتور 4 و گراف فوق العاده عالی از سال 2015 تا الان هم چک کردم و بک تست گرفتم فوق العاده عالی جواب میده. دو ماهه دارم رو وی پی اس میزارم. بعد از باز شدن پوزیشن دو ثانیه بعد معامله رو می بنده. کسی میتونه کمکم کنه
-
سلام دوستان کسی میدونه چطور میتونم با خود سلیمانی خواه ارتباط برقرار کنم
-
سلام وقت همگی بخیر
من استراتژی های گلد شدو و باکس 10 و نیم و چند تا دیکه از استراتژی های سلیمانی خواه رو ربات کردم و ربات ها هم دقیقا طبق همون استراتژی کار میکنن.
مشکل من اینجاست که همه شون ضرر ده هستن در حالی که توی دوره سلیمانی خواه گفته بود سودده هستن
برای شما هم همینطور هست یا من اشتباه می کنم؟ -
@ahmadnegahdar سلام نه من باکس و درست کردم سوده بوده
-
@Scaider فقط همون استراتژی سود ده هست که البته سودش به اندازه ای که توی بک تست دوره میگفت نیست و کمتره
شما استراتژی دیگه ایش رو تست کردی؟ -
@ahmadnegahdar

این بکتستش هست از سال 2020
که سودش 75 درصد بود با درادان 14 درصد
و اینکه هنوز همه استراتژِارو ربات نکردم -
سلام خسته نباشید
من روی چارت یه زونی رو رسم میکنم و اسم گذاری میکنمش بعد داخل کاندیشن وقتی میخوام بگم کلوز کندل صفر بیشتر از این زون باشه برام معامله باز کن هیچ معامله ای باز نمیکنه
میتونین راهنمایی بکنین لطفا