گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام دوستان من میخوام دو مکدی رو به ربات تبدیل کنم تا حدودی هم تونستم درست کنم ولی وقتی مکدی بزرگ تغیر فاز میده باید منتظر باشه مکدی کوچک برخلافش تغیر فاز بده حالا مکدی بزرگ تغیر فاز داد ولی هر بار ک مکدی کوچک تغیر فاز میده برام ترید میکنه من میخوام یکبار اینبار انجام بشه چیجوری باید اینکارو بکنم؟
نو ترید هم اضافه کردم تا حدودی کمک کرد ولی بازم ترید میگیره -
@hana_ak_98 سلام باید یک متغیر تعریف کنی و بعد بای که گرفت اون متغیر فالس بشه و در حالت پیش فرض هم متغیر ترو بزار و از دو کاندیشن استفاده کن خواستی لینک بفرس تا واست درست کنم
-
@Mohamadrkhani سلام دوست عزیز اگه جواب منو دادین اولا تشکر میکنم ولی مشکل اینجاست که تمام این تنظیمات درست هست و بقیه ربات ها درست کار میکنه الان خواستم ی ربات ساده کراس ام ای هارو تست کنم کلا با سه تا بلوک جواب نمیده یعنی پوزیشن باز نمیکنه
-
سلام
chinkou spanline > senkou span b line
این شرط برای من پوزیشن باز نمیکنه
ولی به کمتر باز میکنه
ممنونم بهم بگین
یعنی بهx>
x<
به اینها اصلا پوزیشن باز نمیکنه
فقط به
<
باز میکنه
اینم بگم که روی
chinkou spanline
کار نمیکنه
ولی روی کیجو و تنکن کار میکنه -
مشکل اینجاست که وقتی کراس ام ای ها شیفت غیر از صفر میزارم این اتفاق میفته اگه کسی میدونه بهم بگه که چرا وقتی داخل کاندیشن مثلا کراس 50و200 داخل قسمت شیفت ام ای که پیش فرض صفر است مثلا میزاری -5 دیگه بای نمیگیره ممنون
-
سلام،ببخشید یه سوال ،توی قسمت وارد کردن ثابت ها برای وارد کردن ساعت توی قسمت نوع متغییر چی بایدوارد کنیم که بعدا توی متاتریدر بشه ساعت رو تغییر داد؟
-
@ntt1 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@mehdi1404
سلام
برای استراتژی که به اینصورت هست :
مثلا زمانی که شرط اول برقرار میشه اگر شرط دوم توی همون کندل برقرار بود پوزیشن رو بگیر
اما اگر شرط دوم برقرار نبود صبر کن تا اون شرط دوم هم برقرار بشه و بعد پوزیشن رو بگیر .
باید چجوری عمل کنیم؟
چون من 2 تا شرط رو که پشت سرهم قرار میدم فقط پوزیشن هایی رو می گیرره که هر دو شرط باهم همزمان برقرار هستن.
مرسیالبته چند صفحه قبل برای یکی دیگه از دوستان توضیح داده بودین حالا میشه با مثال عکس بگین.

به اینصورت درسته؟
چون بازهم همون کار قبل رو میکنهسلام،
نه اینطکری نیست
لوپ باید بسازی براش و فعال شدن شرطها رو باید ذخیره کنی در وریبلدر اولین فرصت برات میفرستم، نگران نباس، خیلی راحته
مرسی از شما آقا مهدی
لطف می کنین که وقت می گذارین و سوالها رو پاسخ می دیناینم برای شما
شرط ۱ که فعال بشه، فعال شدنش رو ذخیره میکنه و دیگه شرط۱ بررسی نمیشه و میره کندل به کندل شرط۲ رو بررسی میکنه و هر وقت شرط۲ هم اوکی بشه پوزیشن میگیره، اگر شرط۲ تا ۲۰ کندل برقرار نشه، مجدد میاد شرط۱ رو بررسی میکنه، این ۲۰ کندل رو میتونی با بلاک آخر یعنی بلاک شماره ۸ تغییر یدی، اگر هم شرط هات بیشتر از ۲ تا بود، اضافه کردنش کاری نداره فقط کافیه یکم دقت کنی ولی اگر نتونستی خبر بده
موفق باشی دوست عزیز
لینک زیر رو باز کن تا کد رو ببینی
عکس هم برات گذاشتمhttps://fxdreema.com/shared/3cpyZgCY

خیلی ممنون آقا مهدی
لطف کردین
باشه مشکلی بود حتما بهتون میگم و از اطلاعات خوبتون استفاده میکنمYour welcome

روزبخیر
اگه بخوایم به جای 1 شرط، 3 تا شرط همزمان باهم برقرار باشه و بعد بره سراغ شرط آخر (که اگه برقرار بود پوزیشن رو بگیره وگرنه صبر کنه تا برقرار بشه)
اون 2 تا شرط بعدی رو کجا باید بگذارم؟
من جدا جدا برای هر کدوم متغیر تعریف کردم و گذاشتم نشد ، پشت سرهم نوشتم باز هم نشد
ممنون.ببین وقتی وانس پر بار اول کدت داری و شرطها رو زیر هم میزاری میاد شرط اول رو چک میکنه اگه برقرار بود میره دومی اگه اونم برقرار بود میره سومی اگه مثلا اون برقرار نبود دوباره تو کندل بعد برمیگرده از اول چک میکنه اگه میخوای مثلا اگه 3 شرط اول برقرار شد بره سراغ بعدی و دیگه به اون 3 شرط کاری نداشته باشه و فقط منتظر بمونه تا شرط آخر برقرار شه باید بعد 3 شرط اول یه متغیری که قبلا تعریف کردی رو تروو کنی و شرط آخرت رو جدا گانه بیاری و اول یه شرط بزاری که اگه اون متغیر تروو بود این آخری رو چک کنه و بعد مثلا بای بگیره و بعد بای اون متغیر رو فالس کن
من هم همین کارو کردم ولی درست نمیشه
مراحل توی این عکس همونطوره که میگی درسته؟
عکسو میفرستماون
evry "n" bar
رو برای چی گذاشتی؟برای اینکه مثل لوپ عمل کنه و برای بررسی شرط آخر بره کندلهارو بررسی کنه
من اون کاری رو که گفتی انجام دادم آقا مجید مثل همون عکی که فرستادی ولی هیچ پوزیشنی باز نمیکنهمن نمیدونم شرطهات چیه مخصوصا شرط 4 که میگی براش لوپ گذاشتی اما چیزی که خودت نوشتی سمت چپش میگه تو هر کندل اگه بیس کاندیشن تروو بود (که دفعه اول نیست)بیا شرطهای 1 تا 3 و 4 رو چک کن سمت راست میگه هر مثلا 5 کندل یکبار بیا اون متغیر پایین رو اجرا کن در هرصورت این اشتباهه لینک بزار تا بهتر بتونم کمکت کنم
shared/Ia84HPKhc
این هم لینکسعی کن از تروو و فالس استفاده کنی که اشتباه نکنی الان که بعد 3 شرط متغیر رو مساوی تروو قرار بده قبل شرط 4 هم بگو اگه تروو بود برو ... و آخر هم متغیر رو فالس کن
ببخشید اشتباه از من بود ، احتمالا یکبار که داشتم بلاکها روجابجا میکردم که لینک رو بفرستم اشتباه شده
چون تورو و فالسهارو درست هم که میگذاری باز درست نمیشه.
و بیشتر از2 پوزیشن باز نمیکنه
الان این لینک جدید رو میفرستم
https://fxdreema.com/shared/FhvYVXcDcببین به نظرم الان چیدمان بلوکها درسته و اگه 2تا پوزیشن میگیره پس داره درست کار میکنه شاید شرطت خیلی سخته شایدم مشکل از کراسها باشه مثل درس واگرایی آر اس آی کدی که آقا مهدی گذاشته هم درسته و تقریبا همین کار رو میکنه فقط تا ابد منتظر شرط 4 نمیمونه و بعد یه تعداد کندل که خودت تعیین میکنی میاد از اول شرطها رو برسی میکنه
رفتم شرطها رو عوض کردم ، مشکل حل شد .
درست میگفتی آقا مجید احتمالا اون شرطها براش سخت بوده و بلاکها درست بوده.
ممنون آقا
موفق باشی -
@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai اقا درست شد . دونه دونه کد هارو نشستم بررسی کردم یکی از مجموعه کد ها عددش یکی شده بود . له شدم چند روز خدا وکیلی
مرسی توضیحاتتون راهگشا بود
-
https://fxdreema.com/shared/lu4fK7ICc
Doostan mohabat mikonin modiriat sarmaye va khoroj peleiy in ro negah konin? -
@reza-zakeri said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai سلام این لینک رو میشه ببینید ایرادش کجاست؟
https://fxdreema.com/shared/mNjTwXjLcسلام رضا تنها ایرادش اینه که تو تنظیمات
check type(last losser)
گزینه چهارم رو
yes
بزار تا یکبار بعد از هر ترید ضرر شده شرطهای زیرش فعال بشه -
@Mostafataherzadeh10 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام این که بعضی وقت ها ی ربات ساده مثلا کراس ام ای ها رو بای نمیگیره مشکل از چی میتونه باش ؟
احتمالا یجایی تو کدت یه محدودیتی داره اعمال میشه
-
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
https://fxdreema.com/shared/lu4fK7ICc
Doostan mohabat mikonin modiriat sarmaye va khoroj peleiy in ro negah konin?این که خیلی مفصله باید یه توضیح بدی قرار بوده چکار کنی و کجاش درست کار نمیکنه تا بشه فهمید مشکلش کجاست ولی پیرو صحبت قبلیمون برای خروج پله ای اولین مشکلش اینه که اون متغیری که تو بلوک 114 گذاشتی یجا باید تروو بشه مثلا بعد از اردر بای و سل چون الان احتمالا پیش فرض تروو هست ولی بعد از اولین خروج پله ای که مقدارش فالس شد دیگه جایی تروو نمیشه
-
@mehdi1404
سلام
مثلا زمانی که شرط اول برقرار میشه اگر شرط دوم توی همون کندل برقرار بود پوزیشن رو بگیر
اما اگر شرط دوم برقرار نبود صبر کن تا اون شرط دوم هم برقرار بشه و بعد پوزیشن رو بگیر .
باید چجوری عمل کنیم؟
چون من 2 تا شرط رو که پشت سرهم قرار میدم فقط پوزیشن هایی رو می گیرره که هر دو شرط باهم همزمان برقرار هستن.
مرسیالبته چند صفحه قبل برای یکی دیگه از دوستان توضیح داده بودین حالا میشه با مثال عکس بگین.

به اینصورت درسته؟
نه اینطکری نیست
لوپ باید بسازی براش و فعال شدن شرطها رو باید ذخیره کنی در وریبلدر اولین فرصت برات میفرستم، نگران نباس، خیلی راحته
مرسی از شما آقا مهدی
شرط ۱ که فعال بشه، فعال شدنش رو ذخیره میکنه و دیگه شرط۱ بررسی نمیشه و میره کندل به کندل شرط۲ رو بررسی میکنه و هر وقت شرط۲ هم اوکی بشه پوزیشن میگیره، اگر شرط۲ تا ۲۰ کندل برقرار نشه، مجدد میاد شرط۱ رو بررسی میکنه، این ۲۰ کندل رو میتونی با بلاک آخر یعنی بلاک شماره ۸ تغییر یدی، اگر هم شرط هات بیشتر از ۲ تا بود، اضافه کردنش کاری نداره فقط کافیه یکم دقت کنی ولی اگر نتونستی خبر بده
موفق باشی دوست عزیز

خیلی ممنون آقا مهدی
لطف کردین

روزبخیر
اگه بخوایم به جای 1 شرط، 3 تا شرط همزمان باهم برقرار باشه و بعد بره سراغ شرط آخر (که اگه برقرار بود پوزیشن رو بگیره وگرنه صبر کنه تا برقرار بشه)
من جدا جدا برای هر کدوم متغیر تعریف کردم و گذاشتم نشد ، پشت سرهم نوشتم باز هم نشد
ممنون.ببین وقتی وانس پر بار اول کدت داری و شرطها رو زیر هم میزاری میاد شرط اول رو چک میکنه اگه برقرار بود میره دومی اگه اونم برقرار بود میره سومی اگه مثلا اون برقرار نبود دوباره تو کندل بعد برمیگرده از اول چک میکنه اگه میخوای مثلا اگه 3 شرط اول برقرار شد بره سراغ بعدی و دیگه به اون 3 شرط کاری نداشته باشه و فقط منتظر بمونه تا شرط آخر برقرار شه باید بعد 3 شرط اول یه متغیری که قبلا تعریف کردی رو تروو کنی و شرط آخرت رو جدا گانه بیاری و اول یه شرط بزاری که اگه اون متغیر تروو بود این آخری رو چک کنه و بعد مثلا بای بگیره و بعد بای اون متغیر رو فالس کن
عکسو میفرستماون
evry "n" bar
رو برای چی گذاشتی؟مثلا فرض کن اوری ان با رو ۲۰ بذاری
شرط اول وه برقرار بشه، دیکه سراغش نمیره و فقط شرط دوم رو بررسی میکنه
حالا ۲۰ کندل فرصت داره تا شرط دوم برقرار بشه
اگر برقرلر نشد بعد از ۲۰ کندا مجدد میره شرط اول رو بررسی میکنخ اگر اوکی شد میاد شرط دوم رو بررسی میکنه و این ادامه داره همینحوریآقا مهدی منظورتون همون نمواری هست که برام گذاشته بودید.بله اونو استفاده کردم با 1 شرط همه چیز خوبه ولی 2 تا شرط دیگه رو که اضافه میکنم فقط 2 تا پوزیشن باز میکنه در صورتی که توی نموار وقتی شرط هارو بررسی میکنم باید خیلی پوزیشن باز کنه اما اینکارو انجام نمیده.
حالا لینکی که بابلاکهای کد شما هست رو هم میگذارم .
ممنون
https://fxdreema.com/shared/Qhe6j2s7cسلام
درسته و دلیل اینکه دوتا پوزیشن گرفته به قول آقا مجید احتمالا شرایطت سخت برقرار میشه،
برای اینکه مطمئن بشی همین کد رو در تایم های مختلف و ارزهای دیگه هم یه بررسی داشته باشبعدش بیا یکار دیگه هم بکن، اون بلاک اوری ان بارز رو که به وان پیس بار وصل کردم رو قطعش کن و تست کن مجدد
یعنی بلاک شماره ۴۲۷ به بلاک ۳۴۲ وصل نباشه. -
@mehdi1404
سلام
باید چجوری عمل کنیم؟

به اینصورت درسته؟
نه اینطکری نیست
مرسی از شما آقا مهدی
موفق باشی دوست عزیز

خیلی ممنون آقا مهدی
لطف کردین

روزبخیر
عکسو میفرستماون
evry "n" bar
رو برای چی گذاشتی؟مثلا فرض کن اوری ان با رو ۲۰ بذاری
شرط اول وه برقرار بشه، دیکه سراغش نمیره و فقط شرط دوم رو بررسی میکنه
حالا ۲۰ کندل فرصت داره تا شرط دوم برقرار بشه
اگر برقرلر نشد بعد از ۲۰ کندا مجدد میره شرط اول رو بررسی میکنخ اگر اوکی شد میاد شرط دوم رو بررسی میکنه و این ادامه داره همینحوریآقا مهدی منظورتون همون نمواری هست که برام گذاشته بودید.بله اونو استفاده کردم با 1 شرط همه چیز خوبه ولی 2 تا شرط دیگه رو که اضافه میکنم فقط 2 تا پوزیشن باز میکنه در صورتی که توی نموار وقتی شرط هارو بررسی میکنم باید خیلی پوزیشن باز کنه اما اینکارو انجام نمیده.
حالا لینکی که بابلاکهای کد شما هست رو هم میگذارم .
ممنون
https://fxdreema.com/shared/Qhe6j2s7cو مورد دیگه اینکه
شرط های ۲ و ۳
که کراس هستند رو
کراس نذار
بیا از کوچیکار یا بزرگتر استفاده کن
ببین چه تغییری میکنهمن مشکلی مشابه شما رو داشتم، همه چی اوکی بود ولی پوزیشن نمیگرفت یا اینکه در حد یکی دوتا میگیرفت
اومدم کراس رو تبدیل کردم به کوجیکتر بزرگتر و درست شد.البته این کار نباید توی استراتژیت خللی ایجاد کنه که این دیگه بستگی به استراتژی داره
این مورد رو حتما تست کن
-
@ramtin1383 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام چظوری بگیم که کندل شماره 1 سه تا کندل قبلی خودش رو انگالف کنه؟
سلام
های کندل یک بزرگتر از های کندل ۲ و ۳ و۴
لاو کندل یک کوچیکتر از لاو کندل ۲ و ۳ و ۴
این برای بای بود
برای سل هم برعکس همیناما بهتره که یک محدوده رنج تعریف کنی و کندل های ۲ و ۳ و ۴ اگر توی اون محدوده رنج بودن بعدش بیاد انگولفینگ رو بررسی کنه
یعنی اینکه کندل های ۲ و ۳ و ۴ با هم همپوشانی داشته باشنمیتونی برای این کار از درس رنج باکس کمک بگیری
-
سلام . دوستان من یه کد نوشتم همه چیش درسته فقط نمیدونم چرا از همه چی دوتا میذاره . مثلا پندینگ دوتا . اوردتر دوتا استاپ دوتا و میشکلش پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، لینک کد خودتون رو جهت بررسی به اشتراک بگذارید.
-
@Mostafataherzadeh10 اخه کدی که نوشتم اگه بذارم فکر نمیکنم بتونید چیزی متوجه بشید چون پیچیدگی زیاد داره . یکی دوماه پیش یکی از دوستان همین مشکل داشت همینجا پرسیده بود و دوستان حلش کرده بودن .اححتمالا از اقا مهدی باید بپرسم
به هر حال یه توضیح مختصری لازمه
یه چیزی باید باشه که بررسی بشه 🤭 -
@mehrdad-zaiemi دوستان مشکل از متاتریدر بود باید داده هارو پاک میکردم
اوکی
جالب بود -
@ehsna said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان سلام
من دنبال یک سایتی هستم که برای کمک در مدیریت سرمایه
میخوام مثلا بدونم توی فلانم ارز با این پیپ فاصله یا حد ضرر
چقدر پول از دست میدم؟
اون سایت هایی که از اینتر نت پیدا کردم حجمی که باید وارد شی رو میده
من میخوام بدونم مثلا انقدر پیپ در این ارز چقدر میشه
خوشحال میشم کمک کنیدسلام
من سایتی رو داشتم که زیاد استفاده میکردم ازش برای این کار و کارای دیگه
الان هر چی فکر کردم اسمش یادم نیومد
پیداش میکنم برات
ولی مطمعنم خودم این کار رو باهاش کردم
ببینم پیداش میکنم فردا ، -
@reza-zakeri said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام من میخواستم اگه توی یه ساعت مشخص سه تا ضرر شد تا پایان اون روز دیگه معامله وا نکنه ممنون میشم راهنمایی کنید؟
سلام منطورت از یه ساعت مشخص چیه؟
در یک تایم خاص: مثل از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ غروب
یا در یک بازه زمانی خاص مثلا طی ۸ ساعت
؟؟؟؟