دوستان سلام. ممنون میشم اگر کسی ازشما تونسته روی چارت ترسیم خط روند یا کانال انجام بده روشش رو اعلام کنه که متوجه بهترین راه بشیم
Latest posts made by mr.golshan
-
RE: گروه روبومستر سلیمانی خواهposted in Questions & Answers
-
@mohsen-trader said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام به همگی دوستان . کسی دیتا تمیز ریگان پیدا کرده؟
دوستان سلام. این یک موضوع مهمه و خواهشا همه بهش دقت کنید. من هم برای پشتیبانی فرستادم ولی نمیدونم چرا نگفتند برای کسی. توجه کنید که همگی باید از متا۵ استفاده کنید نه ۴. چون کاملتره. خودش دیتای مورد نیازتون رو دانلود میکنه در حد بالای ۹۰٪ . و اون مشکل هم که استاد گفتند باید برای فایل های اکسپرت متا بازوبسته بشه اصلا اینطور نیست چون برای تست استراتژی باید فایل اکس دانلود کنید نه ام کیو ال ۵
-
@mr-golshan said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@smh-ph68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
یک رباتی رو نوشتم. در برخی جاها خطا داشت. بعد از بررسی متوجه شدم که مطابق شک در برخی جاها اندیکاتور درست عمل نمیکنه.
اشکال از ربات نیست. به نظرتون این خطا برای چی هست؟
در شکل زیر که بصورت ساده بیان شده. میخوام بعد از تغییر فاز انیکاتور یک خط رسم کنه. همونطور که مشخصه در برخی حاها اصلا خط رو رسم نمیکنه و در برخی جاها دو بار خط رسم میکنه
این مشکل رو چطور رفع کنم؟
smh عزیز
اندیکاتور که خیلی بعیده اشتباه کنه احتمالا کدت ایراد داره میتونی لینک بزاریسلام. دوست عزیز من راستش دستم به تای\ خوب نیست مختصر مینویسم برات. ببین اگر میخوای درست عمل کنه اول باید بدونی چه بافرهایی توی اندیکاتورت تعریف شده. الان این اندیکاتور در ظاهر دو رنگ خط داره ولی در اصل ۴ اگر اشتباه نکنم خط داره که با تغییر دوتا از این خطها این دو رنگ جدید ثبت میشه. پس بدون توی معرفی بافرت اشتباه کردی و فقط یک خطت رو متوجه میشه
اگر بخوام بهتر راهنماییت کنم باید بگم وقتی توی متاتریدر اندیکاتور رو ران کردی وارد قسمت ادیت اندیکاتور بشو و با تغییر دادن رنگها و هیدن کردنشون تشخیص بده کدوم رنگ اصلا مد نظرته
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@smh-ph68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان
یک رباتی رو نوشتم. در برخی جاها خطا داشت. بعد از بررسی متوجه شدم که مطابق شک در برخی جاها اندیکاتور درست عمل نمیکنه.
اشکال از ربات نیست. به نظرتون این خطا برای چی هست؟
در شکل زیر که بصورت ساده بیان شده. میخوام بعد از تغییر فاز انیکاتور یک خط رسم کنه. همونطور که مشخصه در برخی حاها اصلا خط رو رسم نمیکنه و در برخی جاها دو بار خط رسم میکنه
این مشکل رو چطور رفع کنم؟
smh عزیز
اندیکاتور که خیلی بعیده اشتباه کنه احتمالا کدت ایراد داره میتونی لینک بزاریسلام. دوست عزیز من راستش دستم به تای\ خوب نیست مختصر مینویسم برات. ببین اگر میخوای درست عمل کنه اول باید بدونی چه بافرهایی توی اندیکاتورت تعریف شده. الان این اندیکاتور در ظاهر دو رنگ خط داره ولی در اصل ۴ اگر اشتباه نکنم خط داره که با تغییر دوتا از این خطها این دو رنگ جدید ثبت میشه. پس بدون توی معرفی بافرت اشتباه کردی و فقط یک خطت رو متوجه میشه