گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام من بستن پوزیشن هام اینه که وقتی 5 دلار برسه پوزیشن رو ببند و مدیریت سرمایه رو هم گفتم که از 0.14 شروع کنه تا 0.64
چرا پس هر پوزیشنی باز میکنه سودش متفاوته و اینکه استراتژی من این هست یک پوزیشن باز کنه 5 دلار سود کرد بیا بیرون ولی هر پوزیشنی سودش فرق میکنه
مگر نباید همش 5 دلار باشه -
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
dostan salama khaste nabashin bande ye moshkeli darama
ye robot sakhtam va bar mabnaye in kar mikone ke age ye candle nozoli va 2ta candle soodi dashtim biad roye paiyn tarin gheimat 5 ta candle akhar ye arrow up bezane va baraxesh age ye candle soodi va 2ta candle nozoli dashtim biad roye balatarin gheymat 5ta candle akhr ye arrow down bezane
moshkel asli ine ke man mikham in farayand ro zamani anjam bede ke age low ye candle paiyn tar az arrow up bashe dobare biad arrow up ro mohasebe kone va barax age high ye candle balatar az arrow down shod bia arrow down jadid ro bekeshe vali in chizi ke bande sakhtam tamam arrow down va up ro mikeshe va condition ro rayat nemikone mamnon misham rahnamaiy konin
https://fxdreema.com/shared/4MN5n3w8eکدت هم درهرصورت ایراد داره منظورت رو دوباره بگو تا بهت بگم چکار کنی
سلام
اقا من میخوام استراکچر رو تعریف کنم
گفتم اگر یه کندل نزولی و بعد دوتا صعودی زد حالا بیا از کندل 0 تا 5 پایین ترین قیمت رو به عنوان کف یه اررو آپ بنداز ولی میخوام این کار دوباره وقتی تکرار بشه که لو یه کندل زیر این اررو قرار بگیره
یا برای تعیین سقف یه کندل صعودی و دوتا کندل نزولی بود بیاد های 0 تا 5 رو ببینه هرکدوم بیشتر بود بیاد روی اون یه اررو دان بندازه
حالا دفعه بعدی اگ یه کندل هایش بالاتر از اررو دان بود بیاد این کارو تکرار کنه
که توی جاهای رنچ نیاد سقف و کف مینور رو اررو بندازههرچند به همون دلیل که گفتم ممکنه این شرط تا مدتها برقرار نشه اما
یه شرط بزار که اگه مثلا متغیر1 تروو بود بیاد این الگو 3 کندلی رو چک کنه و بعد تشکیل این الگو متغیر1 فالس بشه قیمت هایست یا لووست رو تو 2تا متغیر دیگه دخیره کن (برای کدت نیاز به اروو نداری مگر بخوای رو چارت ببینیش فقط ) حالا شرط بزار که اگه لوو کندل0 کمتر یا بیشتر از اون 2تا متغیر شد متغیر1 دوباره تروو بشهمیشه اینو داخل یه سایت تعریف کنی متوجه نشدم دقیق

-
سلام ممکن آیدی تلگرام رو بدید من راحتر بتونم سوالم رو مطرح کنم.
@majidai -
ممنونم میشم اگر لطف کنی و اندیکاتور رو خودت تست کنی و مثلا بهش بگی هرکجا تغییر فاز داد یه خط رسم کنه
من اندیکاتور رو میذارم یه تست بکن چون من هرجقدر تلاش کردم نتونستم این خطاهاش رو رفع کنم. انواه روش ها رو تست کردم. از کندلهای مختلف گرفته. تا ترکیب چندین کندل. ترکیب بافرها . و حتی رنگ ولی بازم این مشکل رفع نمیشه
...این پیام برای تصویر زیر هست که قبلا باهاش مشکل برخورده بودم

-
یک مشکل دیگری که دارم اینه که از سایت mq5
نمیتونم دانلود کنم. وقتی روی دانلود کلیک میکنم نرم افزار متاترید رو برام باز میکنه . و تصویر زیر رو نمایش میده ...
اگر کسی بلد هست شیوه دانلود از این سایت رو بهم یاد بده ممنون میشم
-
@smh-ph68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام ممکن آیدی تلگرام رو بدید من راحتر بتونم سوالم رو مطرح کنم.
@majidaiسلام من تو تلگرام نیستم دوستان فکر کنم یه گروه زدن ولی من در جریان نیستم
-
@majidai
پس جسارتا اگر ممکنه اون اندیکاتوری که گذاشتم رو تست کن ببین میتونی راه حلی براش پیدا کنی؟
ممنون میشم -
@smh-ph68 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai
پس جسارتا اگر ممکنه اون اندیکاتوری که گذاشتم رو تست کن ببین میتونی راه حلی براش پیدا کنی؟
ممنون میشمیه لینک از راه هایی که رفتی بزار ببینم چه کردی تا حالا
-
https://fxdreema.com/shared/Qy4YqIdOسلام .دوستان من ی روبات درست کردم و میخوام بعد از اولین سودی که شد معامله ی بعدیش باز نشه و بعدش دوباره ری استارت بشه.ولی اینو که نوشتم تو متاتریدر استارت نمیشه لظفا راهنمایی بفرمایید
-
@aminzrz said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
https://fxdreema.com/shared/Qy4YqIdOسلام .دوستان من ی روبات درست کردم و میخوام بعد از اولین سودی که شد معامله ی بعدیش باز نشه و بعدش دوباره ری استارت بشه.ولی اینو که نوشتم تو متاتریدر استارت نمیشه لظفا راهنمایی بفرمایید
سلام امین
متاسفانه لینکت برای من باز نمیشه -
-
@aminzrz said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
میخوای اگه اولین معامله مثلا بای سود شد معامله بعدی چه بای و چه سل باز نکنه؟
-
امین عزیز یه همچین چیزی کارت رو راه میندازه بخش سل رو خودت بنویس
-
توجه داشته باش که پیش فرض
win=false
است -
@majidai بله دقیقا
-
از بلاک no trade قبل دستور بای یا سل استفاده کنید.
-
@aminzrz از بلاک terminate استفاده کنید.
-
@rezahaghighi
سلام
اندیکاتور خاصی نداره فقط آر اس ای هست
روی حساب دمو تست بزنین -
@smh-ph68
سلام دوست عزیز
وقتی این پیام میاد یعنی اینکه میپرسه آیا شما متاتریدر 4 را دارید اگه شماتایید کنید برنامه متاتریدر باز میشه در این صورت اندیکاتور دانلود شده شما میتونید برید داخل قسمت اندیکاتور یه ÷وشه اضافه میشه به نام مارکت که داخل اون میتونید اندیکاتور را پیدا کنید -
سلام دوستان عزیز
یه مشکل در خصوص اینکه ترید در زمان مشخص بسته بشه دارم و توی بلاک خرید یا بای در قسمت اکسپایرش هز طوری زمان رو میده ربات رو نمیبنده.
لطف میکنید بگید چطور میتونم تریدهامو در زمان مشخصی ببندم
ممنونم