گروه روبومستر سلیمانی خواه
-
سلام..من به مورد دارم که وقتی از بلاک "شیپ" استفاده میکنم تو نمودار رسم نمیشه. همینطور وقتی از دیلی استفاده میکنم کلا روند نمودار و ربات متوقف میشه و به پایان میرسه به جای اینکه بعد از چند لجظه دوباره شروع کنه. کسی هست بدونه مورد چیه؟!
-
@majidai کانسگتیو لاس میشه ضرر پشت سر هم من اونجوری نمیخوام مثلا اگه یه ضرر شد بعد سود دوباره دوتا ضرر میخوام اینجوری باشه یعنی هم اگه سه تا پشت هم بود بگیره هم مثلا یه ضرر یه سود بعدش مثلا دوتا ضرر؟
-
-
@reza-zakeri said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai کانسگتیو لاس میشه ضرر پشت سر هم من اونجوری نمیخوام مثلا اگه یه ضرر شد بعد سود دوباره دوتا ضرر میخوام اینجوری باشه یعنی هم اگه سه تا پشت هم بود بگیره هم مثلا یه ضرر یه سود بعدش مثلا دوتا ضرر؟
خوب اونجوری باید یه متغیر تعریف کنی و از
check type (last loser)
استفاده کنی و زیرش اون متغیر رو باضافه 1 کنی و بعد از اون فرمول دیشب کانسگتیو لاس رو حذف کن و یه شرط بزار که اگه اون متغیر بزرگتر از 2 بود بلوک بای یا سلت رو خاموش کنه برای روز بعد هم بلوک بای رو روشن کن هم متغیر رو 0 کنحواست باشه از بلوک
check type (last loser)
یک بار برای بای استفاده کن یک بار هم برای سل -
سلام من یه استراتژی با ایچی میخوام درست کنم که وقتی کراس اتفاق افتاد برام یه کاری انجام بده اما نمیدونم چطوری قیمت و کندل تایم نقطه کراس گیدا کنم میشه راهنمایی کنید
-
@somi87 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام من یه استراتژی با ایچی میخوام درست کنم که وقتی کراس اتفاق افتاد برام یه کاری انجام بده اما نمیدونم چطوری قیمت و کندل تایم نقطه کراس گیدا کنم میشه راهنمایی کنید
@somi87 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام قبلا یکی این سول رو پرسیده بود نمیدونم کسی بهش جواب داد یا نه
مشکل اصلی تو این استراتژی فکر کنم بدست آوردن قیمت نقطه کراس باشه چون وقتی کندل بسته بشه ممکنه خیلی از نقطه کراس فاصله داشته باشیم
چیزی که به ذهن من میرسه اینه که از
once per tick
استفاده کنی و هروقت کراس اتفاق افتاد قیمت رو تو یه متغیر ذخیره کنی اینجوری قیمت کراس رو با یه اختلاف خیلی جزئی بدست میاری -
@majidai salam in link ro mishe bebinin fekr konam ye iradi dare mamnoon misham rahnamayi konid
https://fxdreema.com/shared/mNjTwXjLc -
@majidai عزیز دل این حجم رو کم میکنه درست ولی کل معامله رو میبنده
تاحالا رسیک فری دستی انجام دادی
مثلا بگی تی پی ۵۰درصد رفت تو سود نصف معامله رو ببندم بعدش اون ۵۰ درصد مابقی اگ ۲۵ درصد دیگ رفت سود ۲۵ درصدش رو ببندم و در اخر یه ۲۵ درصد میمونه یا بره بخوره ب تی پی یا sl -
@Amir_ak2 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai عزیز دل این حجم رو کم میکنه درست ولی کل معامله رو میبنده
تاحالا رسیک فری دستی انجام دادی
مثلا بگی تی پی ۵۰درصد رفت تو سود نصف معامله رو ببندم بعدش اون ۵۰ درصد مابقی اگ ۲۵ درصد دیگ رفت سود ۲۵ درصدش رو ببندم و در اخر یه ۲۵ درصد میمونه یا بره بخوره ب تی پی یا slببین این کد که بهت دادم برای من که ایجوری کار میکنه برای تو رو نمیدونم
یه معامله فرضی با 50 پیپ استاپ و تی پی داره با حجم 0.1 لات
وقتی 20 پیپ میره تو سود 0.05 لاتش رو فقط میبنده و 0.05 لات دیگش میره یا تی پی بخوره یعنی 30 پیپ دیگه و در مجموع 50 پیپ سود بده یا استاپ بخوره و بجای 50 پیپ ضرر 30پیپ ضرر بده این میشه خروج پله ای میتونی همین کد رو با یکم تغییر دوباره زیرش بیاری تا مثلا اگه 20پیپ دیگه سود کرد مثلا 0.03 لات دیگه ببنده و با 0.02 ادامه بده و همچنان استاپش همون جای اوله الان برسه به تی پی 50 پیپ سود داده استاپ بخوره 10 پیپ از اون 40 پیپ میپره و با 30 پیپ سود خارج شدی اگه منظورت چیز دیگه ایه بگو -
سلام دوستان چجوری وقتی یک استراتژی داریم و میخواییم درادون با یک اندیکاتور دیگه کم کنیم از کجا بدونیم از چه اندیکاتوری و با چه شرطی استفاده کنیم ؟
-
@Mostafataherzadeh10 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
سلام دوستان چجوری وقتی یک استراتژی داریم و میخواییم درادون با یک اندیکاتور دیگه کم کنیم از کجا بدونیم از چه اندیکاتوری و با چه شرطی استفاده کنیم ؟
هوش مصنوعی

-
@majidai یعنی فایل ربات بدم بهش بگم واسم درادون کم کن؟
-
دوستان سلام . برای خارج کردن مثلا 50 درصد پول تو ناحیه یک به یک من یه فرمولی رو دستی نوشتم طبق استراتژی خودم . راه های دیگه ای هم هست . لطفا راه حلاتون برای این موضوع رو میگید . ممنونم
-
@Mostafataherzadeh10 said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
@majidai یعنی فایل ربات بدم بهش بگم واسم درادون کم کن؟
من تاحالا باهاش کار نکردم ولی میتونی تست کنی استراتژیت رو براش توضیح بده با اندیکاتورهات و ازش بخواه راهنمایی کنه چطوری درادانش رو کم کنی
-
@majidai said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
یه چیز خنده دار
وقتی اکثر استراتژیهای دوره رو ربات میکنی و ضرر ده میشن و وقتی برای حل مشکل یکی از بچه ها بصورت کاملا الکی با 1 اندیکاتور یه شرط فرضی میزاری
و بدون هیچ مدیریت سرمایه و کار اضافی اون ربات برای چند سال متوالی سوده میشه

مجید جان به منی که یکه و تنها موندم و بی پول ممکنه کمک کنی و فایل خروجی این رو قرار بدی
-
@hamidkianpoor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
یه چیز خنده دار
وقتی اکثر استراتژیهای دوره رو ربات میکنی و ضرر ده میشن و وقتی برای حل مشکل یکی از بچه ها بصورت کاملا الکی با 1 اندیکاتور یه شرط فرضی میزاری

مجید جان به منی که یکه و تنها موندم و بی پول ممکنه کمک کنی و فایل خروجی این رو قرار بدی
چرا یکه تنها همه دور همیم دیگه
https://fxdreema.com/shared/jlzAxrUje -
@hamidkianpoor said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
یه چیز خنده دار

نری با این خرید کنی این هیچ کاری روش صورت نگرفته درادانش زیاده ولی خواستی روش کار کن من خودم به شخصه خیلی اعتمادی به اندیکاتورها ندارم
-
سلام
من میخام از مدیریت سرمایه که استاد در وبینار گفتند استفاده کنم
مشکلم اینه که باید تریدی از قبل وجود داشته باشه که بتونه ترید های بعدی رو باز کند
میشه راهنمایی کنید -
@mehrdad-zaiemi said in گروه روبومستر سلیمانی خواه:
دوستان سلام . برای خارج کردن مثلا 50 درصد پول تو ناحیه یک به یک من یه فرمولی رو دستی نوشتم طبق استراتژی خودم . راه های دیگه ای هم هست . لطفا راه حلاتون برای این موضوع رو میگید . ممنونم
سلام یکم بالا تر برای خروج پله ای یه لینک گذاشتم
-
@majidai متاسفانه نمید.نم چرا partialy برای من کار نمیکنه